مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

پاسپورت با اعتبار بیش از ۶ ماه
شناسنامه متقاضی و در صورت تاهل شناسنامه همسر و فرزندان و ترجمه انگلیسی آن
نامه های بانکی به زبان انگلیسی و گواهی تمکن مالی
اسناد مالکیت اموال غیر منقول و ترجمه انگلیسی
نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد و ترجمه انگلیسی آن
نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه جهت محصلین و ترجمه انگلیسی آن
کارت معافیت یا پایان خدمت برای آقایان و ترجمه انگلیسی آن
ترجمه لیست بیمه یا دفترچه بیمه در صورت موجود
یک قطعه عکس رنگی با زمینه سفید ۵در۵ سانتیمتر

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *