ویزای آمریکا , ویزای توریستی آمریکا

توجه

جهت اخذ ویزای آمریکا بهتر است شما حداقل یک بار ویزای شینگن اروپا را دریافت کرده باشید.
اگر متقاضی ویزای شینگن نداشته باشد با مبلغ 1100 دلار آمریکا برای ایشان ویزای اروپا دریافت میگردد و مصاحبه سفارت آمریکا در یکی از پایتخت های اروپایی تنظیم می شود.

اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا باداشتن مدارک لازم و سابقه سفرهای قبلی مسافر به راحتی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی ، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور آمریکا را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور آمریکا ، به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

به این منظور مسافر می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهد گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

  1. پاسپورت با اعتبار بیش از ۶ ماه
  2. شناسنامه متقاضی و در صورت تاهل شناسنامه همسر و فرزندان و ترجمه انگلیسی آن
  3. نامه های بانکی به زبان انگلیسی و گواهی تمکن مالی
  4. اسناد مالکیت اموال غیر منقول و ترجمه انگلیسی
  5. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد و ترجمه انگلیسی آن
  6. نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه جهت محصلین و ترجمه انگلیسی آن
  7. کارت معافیت یا پایان خدمت برای آقایان و ترجمه انگلیسی آن
  8. ترجمه لیست بیمه یا دفترچه بیمه در صورت موجود
  9. یک قطعه عکس رنگی با زمینه سفید ۵در۵ سانتیمتر

در کلیه مراحل تهیه و ترجمه مدارک مورد نیاز ، متناسب با موقعیت شغلی و خانوادگی تان ما شمارا از ابتدا تا انتها راهنمایی می نماییم . 

کلیه فرم های مورد نیاز سفارت و دعوت نامه توریستی توسط نماینده ما در آمریکا صادر و در اختیار شما قرار می گیرد.

برچسب های سایت :
ویزای آمریکا , ویزای توریستی آمریکا ویزای آمریکا , تهیه ویزای توریستی آمریکا, اخذ ویزای آمریکا , اخذ ویزای توریستی آمریکا , ویزای توریستی آمریکا , ویزای تحصیلی آمریکا , ویزای کار آمریکا , تور آمریکا